Technische dienst

U bent bij Megabyte Computers in Ruinerwold aan het juiste adres voor al uw diensten en producten op het gebied van informatica. Wij onderscheiden ons met persoonlijk contact en meedenken met de klant. Dat is onze meerwaarde als klein en lokaal kantoor. Wij vinden het belangrijk om te weten wat er bij u als klant leeft. We stellen daarom regelmatig contact op prijs, gewoon tussendoor of tijdens een adviesgesprek op afspraak.

Assemblage

De assemblage van onze eigen PC-lijn gebeurt hier. Naast de door ons verkochte producten, servicen wij uiteraard ook andere merken.  Ongeacht waar het gekocht is.

De herstellingen gebeuren door onze eigen technische mensen. Bovendien krijgt u als klant bij afhaling van uw herstelling steeds een woordje uitleg.

Ook voor bedrijven

Megabyte Computer Products specialiseert zich samen met diverse ICT partners reeds enkele jaren in het ontwerpen, implementeren en beveiligen van bedrijfsnetwerken. communicatie – intern én extern. Gezien steeds meer via elektronische weg gebeurt, is het belangrijk dat u op een goede, stabiele en vooral veilige manier kan communiceren met uw partners.

Megabyte Computer Products ontwerpt uw netwerk op maat, geeft advies en stelt een beveiling voor. Megabyte Computer Products implementeert en onderhoud uw netwerk en beveiligt uw netwerk zodat uw vertrouwelijke informatie optimaal beveiligd is voor bedreigingen van buitenaf (virussen, hackers, etc.)